Miks see koogiküpsetamine järjest ahvatlevam tundub

“Küpsetasin” nädalavahetusel jälle ühe koogi. Panin sellele ise nimeks “Vale Brita” sest see oli peaaegu nagu Brita ainult, et ma ostsin sel korral põhja poest. Saksamaal toodetud tordipõhja. Teate, need samad, mida Eestis ka müüakse.

Tundub, et tuli hea välja, sest kõik sõid ja keegi ei nurisenud. Pildile sai küll ainult pool koogist. Teine pool oli siis veel tegemises.

Väljajuhatus

Eesti Vabariigis pole ilmselt sotsiaalmeediat kasutavat inimest, kes ei tea, mis paar päeva tagasi juhtus.

Ma ei hakka sellel ka pikemalt peatuma, kui, et lisan siia niipalju, et ma pole kunagi varem pidanud midagi sellist kellelti küsima ja tõenäoliselt ei küsi ka enam. Veel vähem ootasin sellele järgnenud kaost.

Sellega seoses tundub mulle Eestist 4500 km kaugusel kookide ja leiva küpsetamine järjest ahvatlevam.

Tänan kõiki toetajaid. Palun kõigil “vihkajatel”, kes oma meelsust minu kui isiku suhtes näitasid, minu sotsiaalmeediakontode sõbralistidest lahkuda.

Rohkem ma antud teemat ei kommenteeri. Ei täna, ei homme. Ja palun ka teil seda rohkem mitte kommenteerida, küsida jne.

Lähen hoopis värskeltsoetatud pipargoogivormidega piparkooke tegema ja piparkoogimaja ehitama. Seda koos oma perega. Ja piparkoogitaigen on kodukootud. Helin tegi. Helin on imeline!

Ahjaa, sõbrad, teiega näeme juba tuleva nädala lõpus, mil meid põgusalt taas Eestis näha saab. Kes näha soovib, siis andku aga julgelt teada.
Mõtlesin, et see lugu oleks lõpetuseks hea.

Leave a comment